Кавомашини Siemens - висока якість і передові технології

 


Кавомашина Siemens

Автоматична кавоварка Сіменс - це надійний та інноваційний апарат, який дає змогу вам насолоджуватися свіжою та ароматною кавою прямо у себе вдома. З безліччю моделей, функцій і можливостей, кавомашини Siemens стануть незамінним аксесуаром для любителів справжньої кави.


 

Підготовка кавомашини Siemens до роботи

 

 

Перед тим, як почати використовувати вашу кавомашину Сіменс, важливо провести кілька простих етапів підготовки. Дотримуючись цих рекомендацій, ви зможете досягти оптимальних результатів у приготуванні свого улюбленого напою.

 

Підготовка приладу до роботи:

 

  • видаліть захисні плівки; 
  • розмістіть кавомашину на рівній водонепроникній поверхні, яка витримає вагу приладу; 
  • вентиляційний отвір приладу має залишатися вільним; 
  • підключіть вилку до розетки; 
  • відкрийте кришку резервуара для води; 
  • вийміть резервуар для води, промийте його та наповніть свіжою холодною водою. Зверніть увагу на позначку максимального рівня max; 
  • засипте кавові зерна в контейнер для зерен; 
  • увімкніть прилад за допомогою вимикача живлення; 
  • у резервуари слід наливати тільки свіжу холодну питну воду без газу, а в контейнери для зерен додавати тільки кавові зерна, обсмажені до потрібного ступеня обсмаження.

 

Забороняється використовувати кавові зерна, вкриті глазур'ю, карамеллю або іншими цукровмісними продуктами, оскільки вони можуть засмітити систему заварювання.

 

Після першого ввімкнення, виконання службової програми або тривалої перерви в роботі кавомашини, аромат кави не повністю розкривається, тому не рекомендується пити цю каву.

 

Повітряна і стійка кремова пінка стабільно формується тільки після приготування кількох чашок, а не одразу після увімкнення кавомашини.


 

Основні функції кавоварок Siemens

 


Основні функції кавоварок Siemens

Кавомашини Сіменс пропонують широкий спектр функцій, які дають змогу налаштувати процес приготування кави за вашими уподобаннями.


 

Помол кофе:

 

Завдяки вбудованій кавомолці, ви можете вибрати ступінь помелу кави відповідно до ваших уподобань. Це дає змогу налаштувати інтенсивність і аромат вашого напою.

 

Функція oneTouch*

 

Будь-який обраний вами кавовий або молочно-кавовий напій може бути приготований одним дотиком кнопки. За допомогою інтуїтивно зрозумілого інтерфейсу кавомашини Siemens ви можете легко вибрати свій улюблений напій, чи то еспресо, капучино, лате, чи то інший варіант. Просто натисніть на відповідну кнопку, і автоматична кавоварка подбає про все інше.
*уанТач

 

Налаштування приготування напоїв.

 

Кавомашини Сіменс дають змогу вам налаштувати різні параметри приготування напоїв, як-от об'єм кави, температуру води та кількість молока. Це дає змогу створювати напої з індивідуальним ароматом і смаком. Ви можете легко налаштувати кавоварку відповідно до ваших уподобань і насолоджуватися кожною чашкою кави, яку вона приготує. У розділі меню "Улюблений напій" можна зберігати та змінювати персональні рецепти напоїв.

 

Функція aromaDouble Shot.

 

Що довше кава заварюється, то більше гірких речовин і небажаних ароматів виділяється. Це може вплинути на смак і корисність кави. Тому в цьому приладі передбачена особлива функція aromaDouble Shot для приготування дуже міцної кави. Після заварювання половини заданого об'єму кави, прилад здійснює ще один помел і заварювання, щоб вивільнити тільки приємні та корисні ароматичні речовини.


система iAroma

Унікальна система iAroma.

 

Завдяки інноваційній системі iAroma*, повністю автоматичні кавомашини Siemens забезпечують приготування кави найвищої якості з неперевершеним смаком і ароматом. Взаємодія міцної керамічної кавомолки, інтелектуального нагрівального елемента з постійним потоком, розумного водяного насоса і передового блоку заварювання створюють технічну досконалість від вибору зерен до наливання в чашку.
*айАрома

 

Технологія sensoFlow:

 

насолоджуйтеся насиченим смаком завдяки оптимальній температурі заварювання. Ідеальна температура приготування ідеального еспресо становить від 90°C до 95°C. Повністю автоматичні кавомашини з інноваційною технологією sensoFlow* забезпечують нагрівання води до необхідної температури та підтримання її впродовж усього процесу приготування. Така передова система гарантує чудовий смак кави!
*Сенсофлоу

 

Новаторські можливості надають приготуванню кави ще більше задоволення, забезпечуючи повну насолоду процесом. Зрозумілий дисплей інтерфейсу гарантує швидке та інтуїтивно зрозуміле приготування вашої улюбленої кави. Функція одночасного приготування двох чашок дає змогу отримати два кавових напої всього одним натисканням кнопки. Ви зможете вибрати бажану міцність кави за допомогою функції вибору рівня міцності з п'яти доступних. А функція підігріву чашок - це вражаючий бонус, який забезпечить вам максимальну насолоду від вашої кави.


 

Догляд та очищення кавомашин Siemens

 

 

Для того щоб робота вашої кавомашини Сіменс була на найвищому рівні і продовжувала радувати вас смачною кавою, необхідно правильно доглядати за нею і регулярно проводити процедури очищення, а також проводити обслуговування. Протріть поверхню приладу вологою і м'якою ганчіркою.


очищення кавомашини Siemens

Очистіть панель керування за допомогою мікрофібрової серветки. Уникайте використання очисних засобів, що містять спирт. Не використовуйте грубі ганчірки або абразивні засоби. Негайно видаліть залишки накипу, молока, розчинів для очищення та видалення накипу. Подібні залишки можуть призвести до корозії. Витягніть піддон із контейнером для відходів кавової гущі. Очистіть і промийте піддон і контейнер для збору крапель. Протріть внутрішні поверхні приладу (наприклад, напрямні для піддону) і відділення для меленої кави.

 

Регулярно очищайте контейнер для відходів кави та капучинатор, щоб запобігти накопиченню відкладень.

 

Якщо ви вмикаєте прилад без попереднього прогрівання або вимикаєте його після приготування кави, відбудеться автоматичне промивання. Це забезпечує самоочищення системи.

 

Якщо прилад тривалий час не використовувався (наприклад, під час відпустки), ретельно очистіть усі його компоненти.

 

Очищення системи молочної подачі. Відразу після приготування молочного напою система автоматично очищується коротким імпульсом пари. Молочну систему рекомендується очищати вручну не рідше одного разу на тиждень. Для особливо ретельного очищення молочної системи передбачена автоматична програма "Очищення молочної системи".

 

Будь ласка, не торкайтеся компонента молочної системи одразу після використання, оскільки він може бути дуже гарячим і потребує охолодження.


 

Найпоширеніші помилки у використанні кавомашин і як їх вирішити

 

 

У процесі використання кавомашин Siemens іноді можуть виникати деякі проблеми або помилки, які можуть вплинути на якість приготованої кави. Ось кілька поширених помилок і способи їх вирішення:

Проблема: Прилад не реагує на команди.
Усунення: Від'єднайте прилад від електромережі, зачекайте 10 секунд і знову підключіть його.

 

Проблема: Кавомолка не працює.
Усунення: Відключіть прилад від електромережі та дайте йому охолонути протягом години.

 

Проблема: Якість кави або молочної пінки змінюється сильно.
Усунення: Дотримуйтесь інструкції з видалення накипу з приладу.

 

Проблема: Не нагрівається вода.
Усунення: Очистіть молочну систему або її з'єднання.

 

Проблема: Відсутня молочна пінка, її недостатньо або молочна система не всмоктує молоко.
Усунення: Очистіть молочну систему або її з'єднання. Не використовуйте кип'ячене молоко. Використовуйте холодне молоко з жирністю не менше 1,5%. Зволожте верхню та нижню частини системи та зберіть їх разом. Дотримуйтесь інструкції з видалення накипу з приладу.

 

Проблема: На дисплеї відображається "Спорожніть піддон", хоча піддон порожній.
Усунення: При увімкненому приладі вийміть піддон для збору крапель і встановіть його назад. Ретельно очистіть піддон для збирання крапель.

 

Проблема: Кава має гіркий смак.
Усунення: Використовуйте більший помел або перейдіть на мелену каву з більшим помелом. Змініть сорт кави.

 

Проблема: У каві присутній кислуватий відтінок.
Усунення: Спробуйте встановити більш дрібний ступінь помелу або скористайтеся меленою кавою з більш дрібним помелом. Також рекомендується використовувати зерна, обсмажені до більш темного відтінку.